Side Menu
Portalul China Romania | Afaceri la cheie | Portalul China Romania
1893
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1893,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,
   

pachetul ”afacerea ta la cheie!”

In cateva saptamani, ai ”afacerea ta”.

-rapid – ieftin – sigur – modern – profitabil – asistenta tehnica – manager dedicat – expertiza-

Identificarea Afacerii

analiza clientului, identificarea  produsului, definirea afacerii .

Redactarea planului de afaceri 

Primul pas intr-o afacere de succes este planificarea 

Realizarea magazinului online

vei avea un magazin online complet, gata pentru a prelua comenzile online .

Lansarea afacerii

Ai produse, strategie si magazin, ai intrat in lumea antreprenorilor.

De ce o afacere la cheie?

-pentru ca poti avea repede si sigur o afacere de succes –

china-romania

Doresti sa-ti castigi independenta financiara, fara prea multr riscuri si investitii mari? Atunci, pachetul ”Afacere la Cheie”, potrivit pentru tine. Iata ce-ti ofera acesta:

  • Accesul facil si sigur la produse din China.

  • Expertiza a peste douazeci de ani de antreprenoriat si

  • Expertiza in dezvoltarea de solutii online pentru afaceri.

Achizitionezi un pachet cu trei servicii de top, care-ti vor permite in cateva saptamani si cu cheltuieli minime, sa pornesti o afacere profitabila. Vei evita astfel multe dintre costisitoarele erori ale incepatorilor. Erori care te pot face sa pierzi multi bani.
Sa vedem, care este drumul pe care-l ai de urmat, daca vrei sa pornesti o afacere de la 0. Presupun ca ai o suma de bani, nu foarte mare, cu ajuorul careia doresti sa demarezi o afacere.

Ai doua variante:

  • daca esti specialist intr-un domeniu si cineva doreste sa plateasca pentru expertiza ta, ai primul punct de pornire. O afacere in domeniul serviciilor. Dar apar intrebarile: cine va lucra cu mine? cat ma va costa? ce tarife sa aplic? cum voi incasa? si altele asemenea. Ce bine a fi ca cineva sa ma ajute in acest drum. Dar cine sa o faca? Ai ajuns unde trebuie. Noi facem asta pentru tine, este de ajuns sa ne contactezi si putem incepe in cateva zile. Simplu si clar.

Vreau mai mult

3450

de firme expun in complexul Foshan-cel mai mare centru de vanzare de mobila din lume.

Mobila si obiecte sanitare pentru casa ta

Deplasare la Foshan

Ai o casa noua, sau un apartament care trebuie mobilat. Poti sa o faci cu cel putin 60% mai ieftin. Participa la deplasarea noastra la Foshan, alege-ti mobila de la cel mai mare show-room din lume, noi ne ocupam de livrare, iar de pasti te vei putea lauda prietenilor si rudelor, cu o casa mobilata dupa ultima moda. La un pret deosebit, fara a face nici un rabat la calitate.

Informatii si inscrieri

Import de produse din China

-calitate, siguranta, profesionalism, eficienta la pret corect-

simple-2

Ai o afacere pe care doresti sa o dezvolti? De ce nu incerci sa-ti asiguri o sursa de marfa sau materie prima sigura si eficienta. Este simplu si fara riscuri, daca lucrezi cu noi. Ne trimiti cateva informatii despre produsele care te intereseaza, semnam un contract, noi ne ocupam de identificarea produselor, de solicitarea mostrelor, de negocierea contractelor, livrare si transport. Simplu si rapid.

Incearca si tu

73%

Profit minim

Aceasta este media profitului pe care l-au obtinut clientii nostri din afaceri cu firme din China
61%

Clienti care revin

Multi dintre clientii nostri au participat la cel putin doua misiuni economice organizate de catre noi
69%

Au recuperat costul

Majoritatea clientilor si-au recuperat costul la intoarcere, din cumparaturile facute in China.
87%

Clienti multumiti

Facem tot posibilul ca acest procent sa se apropie de 100%.
Afaceri la cheie.

-pachet complet de servicii pentru a porni o afacere cu produse din China-

china-romania

Doresti sa pornesti o afacere, cu echipamente, produse sau materii prime din China? Nimic mai simplu. Avem un pachet complet de afaceri la cheie. Pasii sunt simpli. Alegem impreuna un domeniu de activitate, identificam pentru tine furnizorii, iti elaboram un plan de afaceri, o pagina de internet sau un magazin virtual. Negociem cu partenerii chinezi cele mai bune conditii de calitate, livrare si financiare. Achizitionam produsele, materiile prime si/sau utilajele. Verificam calitatea si conformitatea cu cele stabilite prin contract. Alegem transportatorul, stabilim detaliile livrarii si supraveghem incarcarea. Negociem contractele de asistenta tehnica si garantie. Te ajutam in toate etapele initiale ale afacerii. Am facut-o pentru multe firme mari si mici, o putem face si pentru tine. Iti garantam prin contract un venit suplimentar semnificativ. Alegand acest pachet de servicii, vei economisi luni bune de analiza a unei piete si afaceri necunoscute. De ce sa inventezi roata, cand mult mai simplu este sa folosesti expertiza noastra. SI asta al un pret corect. Simplu si clar.

Ma intereseaza