Side Menu
Portalul China Romania | Cine suntem si ce facem? | Portalul China Romania
1529
page-template-default,page,page-id-1529,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,
   
Slide background

Despre noi pe scurt

-informatii despre programele noastre-

Suntem o companie specializata in consultanta de afaceri si relatii internationale. Incepand cu anul 1995, am derulat peste 150 de misiuni economice in SUA, Israel, Canada, China, Coreea de Sud, Thailanda. De serviciile noastre au beneficiat peste 450 de companii si institutii publice. In urma cu patru ani, ne-am concentrat atentia pe piata asiatica, avand ca centru de greutate “fabrica lumii”-China. Am ales China datorita potentialului neexploatat suficient de catre oamenii de afaceri din Romania. Am reusit sa construim o retea de parteneri in China si Romania, care ne asigura accesul la informatii de calitate, verificarea partenerilor si accesul direct la producatori si prestatori de servicii seriosi. Pe langa programe de afaceri specifice (misiuni economice, cautare de produse si parteneri, dezvoltarea de afaceri la cheie), suntem activi in dezvoltarea de programe de informare si cunoastere a culturii si civilizatiei chineze in Romania.

Deplasari in China

Periodic organizam deplasari in China pe diferite domenii de interes. Iata cateva exemple: mobila, biciclete, materiale de constructii, utilaje, papetarie, jucarii, echipamente medicale, etc.

Alege o misiune economica

O deplasare de afaceri in China nu este la fel de simpla ca una in Italia sau Germania. Exista o multime de bariere (culturale, de limba, obiceiuri, eticheta de afaceri, proceduri, documente, etc.), dar in acelasi timp si o multime de oportunitati. In timp, am reusit sa invatam multe despre modul de a face afaceri in China. Mai mult de atat, avem contacte, experienta si expertiza pentru a organiza delegatii de afaceri profitabile si accesibile pentru clientii nostri. Pentru un prim contact cu mediul de afaceri chinez, va recomandam sa va inscrieti la una dintre misiunile economice pe care le organizam periodic. Alegeti o misiune economica in china din meniul chinaromania.ro, iar de restul ne ocupam noi.

Evenimente

Informatia pentru a fi eficienta, trebuie sa circule. Evenimentele pe care le organizam in tara, au scopul de a oferi informatii de calitate, despre China si modul in care poti face afaceri profitabile, cu firme chineze.

Lista evenimentelor

Pentru ca foarte multi dintre concetatenii nostri, nu stiu prea multe despre China contemporana, cu atat mai putin cu modul real in care se pot face afaceri cu firme chineze, am ales sa organizam din timp in timp, evenimente speciale de informare. Am organizat seminarii, work shop-uri si conferinte in colaborare cu partenerii nostri chinezi si in special cu sprijinul ambasadei RP Chineze la Bucuresti. Printre evenimentele pe care le-am organizat se numara: “Turistul Chinez-Sansa relansarii turismului din Romania”, “Cum sa faci afaceri in China.”, “China Contemporana”, etc. De asemenea am fost coorganizaori la doua editii de evenimente culturalale de prezentare a fantasticei culturi chineze.

Dezvoltare de afaceri

Cautam produse inovative, cu potential de afaceri. Dezvoltam conceptul si lansam afacerea. Am facut-o pentru noi, putem s ao facem si pentru tine.

Afaceri la cheie

Pe langa deplasarea in China si importul sau exportul de produse, exista un potential fenomenal, de a dezvolta de la zero, afaceri profitabile, utilizand produse chineze. Sa va dau un exemplu. In primavara anului 2012 am vizitat diferite firme chineze, din zona Guangzhou, pentru a gasi pentru clientii nostri din Romania si Irlanda diferite echipamente si utilaje. Vizitand firma GUANGZHOU JINTONG MEDICAL CO., LTD am identificat cateva produse care ar avea un potential de dezvoltarea a unei afaceri de succes in Romania. In cateva luni am reusit sa deschidem Centrul de distributie in Romania a produselor Jintong, la a carei deschidere am avut onoarea sa participe Excelenta Sa Huo Yuzhen, ambasadoarea RP Chineze in Romania.