Nou- Importuri din China fara plata TVA in vama

Importuri din China similare cu cele intracomunitare

Inca de la intrarea Romaniei in UE, una dintre problemele care ingreuneaza importurile din afara spatiului comunitar este plata TVA in vama, in momentul importului in tara. Sunt niste bani blocati, care creaza probleme mari importatorilor, prin indisponibilazarea unor sume semnificative. Am reusit, impreuna cu partenerii nostri din China si Germania sa gasim o solutie pentru a elimina acest inconvenient. Este nevoie ca importatorul sa beneficieze de un cod valid de platitor de TVA si gata, de restul ne ocupam noi. Singurul lucru pe care va trebui sa-l faceti este ca in momentul sosirii marfii sa inregistrati in contabilitatea firmei, completand formularul 390 achizitii intracomunitare cu codul fiscal de pe factura pe care o veti primi impreuna cu marfa.

  • Vamarea marfii se face in Germania iar plata taxelor vamale se face impreuna cu factura pentru transportul international.

Prin acest serviciu, completam gama de servicii pentru importul din China a marfurilor si echipamentelor. ChinaRomania.ro este prestatorul de care ai nevie pentru toata gama de servicii pentru importul si productia in China. Va punem la dispozitie serviciul de verificare a producatorului chinez, servicii de pregatire a importului, asistenta pentru importul din China a produselor si echipamentelor, alegerea celor mai bune solutii pentru transport din China, fie ca este vorba despre livrare express, cargo aerian, transport marin container intreg FCL sau grupaj LCL, servicii dropshipping( nu se identifica expeditorul din China), transport pe calea ferata (timp de tranzit China-Romania maxim 20 de zile). Vizitati site-ul nostru pentru ca incercam sa punem la dispozitia partenerilor nostri servicii noi.