Intrucat multi dintre cei care au aplicat pentru programul “STARTUP NATION” au ales sa importe echipamente de pe piata chineza, avem un nou serviciu pentru acestia. `importam, transportam la destinatie, punem in functiune si instruim personalul pentru o gama larga de echipamente industriale. “Toate acestea cu o marja de profir de doar 4,5%, in asa fel incat sumele sa se incadreze in valorile aprobate pentru program. Bineinteles ca toate acestea se realizeaz transparent in cadrul procedurilor de achizitii, in conformitate cu legislatia specifica.  

Cum functioneaza?    Pe baza sererii dumneavoastra de oferta, identificam echipamentul, negociem cu producatorul conditiile tehnice si financiare, analizam structura costurilor si evaluam cheltuielile de instalare si punere in functiune, cu specialistii nostri sau cu specialisti trimisi de furnizori, carora le achitam costul de deplasare. Va transmitem oferta ferma, pentru livrarea echipaemntului,   Daca suntem agreati pentru a livra echipamentele, semnam un contract ferm si incepem procedura de import. In general, solicitam palata unui avans de 30% din caloarea contractului, suma necesara pentru lansarea comenzil externe (firmele din China nu lucreaza pe stoc), transa a 2-a care reprezinta 50% din valoarea contractului va fi platita in momentul in care marfa este incarcate pe nava, pentur a fi livrata. Restul de plata se va face in momentul in care marfa ajunge in vama, in general aceasta este livrata la dumneavoastra in aceeasi zi. Specialistii nostri sunt deja la dumneavoastra la firma, pregatiti sa instaleze, puna in functiune si sa va instruiasca personalul.

Cum facturam? `Vom emite o singiura factura finala care sa acopere plata echipamentului montat la sediul firmei dumneavoastra.

Cum comand?  Pentru a plasa o comanda pentru echipamente pe care doriti sa le cumparati prin programul “STRTUP NATION” Va rugam sa folositi butonul de mai jos, care va va duce la pagina pentru inregistrarea solicitarii dumneavoastra.  “va vom contacta in termen de maxim 24 de ore pentru a clarifica detaliile tehnice, daca este cazul si va vom transmite oferta. Odata cu inregistrarea cererii de oferta, veti primi un emai care va confirma ca ati facut o cerere de oferta catre noi, email care poate fi folosit la intocmirea dosarului de achizitii.