Comanda servicii de import

Servicii de pregatire a importului

  • Serviciul de evaluare initiala  “Preturile produselor din China sunt mici dar oare care este pretul cu care ajung ele la mine in Romania? ” este una dintre intrebarile pe care le auzim des. Inainte de a investi intr-un import, vrei sa sti cat vei avea de vei platit. Poti comanda un asemenea serviciu si vei primi in maxim 24 de ore o anteclculatie a costului final, avand incluse estimari pentru toate cheltuielile (costul marfii, verificare, transport, taxe si comisioane de export, tae portuare in ROmania, taxe vamale, TVA, comisioane, transport intern, etc.)
  • Verificarea partenerului extern Pe site pare o firma mare, serioasa, cu sute de angajati, dar este asa si in realitate? asta este ingrijorarea principala a celor care ne contacteaza. Pentru ei, putem verifica orice firma din China, utilizand o procedura complexa, care nu lasa nimic la voia intamplarii. De-a lungul timpului, s-a confirmat ca firmele care au trecut testul nostru, au fost parteneri de incredere. Nu este scump, dar daca nu verifici bine partenerul, s-ar putea sa pierzi multi bani. 

 

Servicii pentru importatori

Asistenta la import pentru comenzi mici sub 3500 Euro este un serviciu nou, mai ieftin, desi ofera beneficiarului verificarea furnizorului, negocierea pretului, alegerea transportatorului, importul, intocmirea documentelor vamale. Am ales sa punem la dispozitia clientilor si acest produs pectru ca am observat ca zona comenzilor mici este aceea in care apar cele mai multe probleme pentru beneficiar.

Asistenta pentru importuri din China comenzi peste 3500 de Euro este produsul nostru standard, pe baza unui comision si a unei taxe de succes, ne ocupam de toate etapele unui import, de la identificarea furnizorului pana la importul in Romania si transportul la destinatie.

Ca mecanism de lucru, vom stabili impreuna specificatiile produsului, pe baza carora, vom cauta furnizorii care pot livra marfa in cantitatile, calitatea si buigetul clientului nostru. Vom negocia pretul, conditiile de livrare, calitatea si graficul de productie. Vom instrui beneficiarul sa faca plata avansului si vom urmari productia. La fianlizarea marfii, ne ocupam de transport, vama si transfer la destinatia finala. Totul simplu si eficient.

[fc id='3'][/fc]

ani de experienta

clienti multumiti

tipuri de produse

importuri intermediate

DE CE SA IMPORTI DIN CHINA?

PRETURI ACCESIBILE

Costurile echipamentelor importate din China, sunt in general cu 30-70% mai ieftine decat cele din UE sau SUA.

CONSTRUITE DUPA SPECIFICATII

In multe cazuri, furnizorii accepta sa realizeze echipamentele dupa specificatiile clientului, fara ca pretul platit de acesta sa sufere cresteri semnificative.

RAPORT CALITATE/PRET CORECT

Desi pe piata se povesteste despre probleme de calitate a produselor din China, daca colaborezi cu un specialist care cunoaste piata chineza, nu vei avea probleme de calitate. Iar raportul calitate/pret va fi unul corect.

Doresti sa importi din China?

Ai gasit un produs pe care doresti sa-l importi din China si nu esti sigur cum sa faci? Te sperie riscul, povestile despre oameni care au pierdut bani sau au cumparat marfa proasta? Elimina orice risc si alege siguranta data de colaborarea cu o echoipa de profesionisti. Alege serviciile noastre si vei realiza importul dorit repede, sigur, ieftin si fara riscuri.