Comanda START-UP NATION

Importuri de produse pentru programul START-UP NATION

Multi beneficiari ai programului START-UP NATION, care si-au eleborat planul de afaceri pe importul de produse din China, au probleme in implementare, intrucat mare parte dintre cheltuielile care pot aparea in operatiunile de import direct nu sunt eligibile in cadrul poroiectului. Avand parteneriate cu producatori de echipamente din China, putem importa, transporta la sediul beneficiarului, instala, pune in functiune si instrui personalul beneficiarului. Pentru cei doritori, putem importa echipamente pentru prelucrarea lemnului, echipamente laser si waterjet, linii de brichetat si de produs peleti, imprimante speciale, echipament tipografic, masini unelte, linii de productie pentru materiale de constructii, imprimante 3d, utilaje de ridicat, echipamente de sudura si altele.

Procedura

In momentul in care aveti in intentie sa importati echipamente pentru implementarea proiectului dumneavoastra din cadrul programului START-UP NATION 2017, va rugam sa ne transmiteti pe email cristi@chinaromania.ro daca se poate cat mai multe detalii tehnice ale produselor dorite. Daca avem nevoie de informatii suplimentare, le vom transmite pe email. Dupa obtinerea tuturor informatiilor de care avem nevoie,  vom transmite pe email oferta ferma, cu toate detaliile tehnice si financiare. Vom anexa acestei oferte toate documentele solicitate in cererea de oferta. Ca mod de lucru, aplicam o marja de profit de 5,5% aplicta la costurile importului (cost marfa, transport international, taxe vamale, transport intern, instalare, punere in functiune, instruire personal). 

ani de experienta

clienti multumiti

tipuri de produse

importuri intermediate

DE CE SA IMPORTI DIN CHINA?

PRETURI ACCESIBILE

Costurile echipamentelor importate din China, sunt in general cu 30-70% mai ieftine decat cele din UE sau SUA.

CONSTRUITE DUPA SPECIFICATII

In multe cazuri, furnizorii accepta sa realizeze echipamentele dupa specificatiile clientului, fara ca pretul platit de acesta sa sufere cresteri semnificative.

RAPORT CALITATE/PRET CORECT

Desi pe piata se povesteste despre probleme de calitate a produselor din China, daca colaborezi cu un specialist care cunoaste piata chineza, nu vei avea probleme de calitate. Iar raportul calitate/pret va fi unul corect.

Doresti sa importi din China?

Ai gasit un produs pe care doresti sa-l importi din China si nu esti sigur cum sa faci? Te sperie riscul, povestile despre oameni care au pierdut bani sau au cumparat marfa proasta? Elimina orice risc si alege siguranta data de colaborarea cu o echoipa de profesionisti. Alege serviciile noastre si vei realiza importul dorit repede, sigur, ieftin si fara riscuri.